DREAM ABOUT THE DAYS TO COME

Är precis hemkommen från ett 14-timmars pass. Blod, svett och tårar. Lite så har det känts på senaste tiden. Har jobbat som en jäkla idiot de senaste veckorna med undantag för någon enstaka ledig dag. När man väl kommit in i jobb-rytmen så flyter det bara på utan att man ens hinner reagera eller andas emellan. Vad är ledighet liksom? Har låst in dem tankarna atm. En förbannad tur att jag har ett jobb där jag stormtrivs och kanonfina arbetskamrater som gör dagarna fulländade! Men imorgon. Imorgon står jag med en resväska på Skavsta flygplats och inväntar ett plan som ska ta mig till 10 dagars värme (OCH LEDIGHET). Den mest framhävande känslan måste dock vara att få slippa den här kassa staden och alla människor som inte vet ett uns om hur vänner bör vara. Ett nytt land, nya möjligheter. Ja så känns det. Mitt i prick. Nu ska jag trycka ner det sista i resväskan innan jag slänger mig i sängen och avnjuter en välförtjänt sömn. 
 

Alla bilder från tidigare år då vi varit i Malta ligger på den externa så fick bli några bilder från goa Thailand istället. Inte så illa det heller!



SNABB-INLÄGG

Ska snart ruscha iväg på ett litet 16.30-21.30 pass. Verkar som Oktober-lönen blir en liten slant trots allt. Förresten har jag, efter ett antal år med min gamla trogna nokia, blivit med Iphone. Känns som det var tid för en liten uppdatering. I övrigt har jag varit på stan och hämtat min nya cykel som får fungera som transportmedel fram tills dess att körkortet är kirrat (vilket förhoppningsvis inte är allt för avlägset). 

Monday night

Sitter i skrivande stund ute på solterassen. Grillning, alkoholintag och nostalgi musik. Som en måndagskväll ska vara!

DAGAR SOM RAMLAR IVÄG


Helgen visade sig bli riktigt stillsam då jobbet ringde och behövde personal. Men kanske var det lika bra eftersom jag på något vrickat vis lyckats paja ryggen. Har gått omkring helt sne hela dagen, och då menar jag bokstavligen sne. Jag lutar mig åt höger när jag går och ser säkerligen rätt mobbad ut. Nu ska jag lyxa till mig med en massage från mamsen och vila ut efter en hel dags slit på jobbet. Imorgon är en ny dag! förhoppningsvis med en hel rygg och en normal gångstil.

RSS 2.0