JOBB-VÅG

Och så har jobb-vågen slagit till. Överbelastas med arbetspass från alla möjliga håll och kanter. Visserligen är det ingenting att klaga på då det är jag själv som valt detta. Men nog sliter det på både kropp och själ alltid. Vill man inkassera en skaplig slant i slutet av månaden så får man ligga i. Kommer antagligen inte bli så många inlägg den här veckan, då tiden och orken inte riktigt räcker till. Men när denna såkallade "jobb-våg" lagt sig och jag istället klagar på att jag har för mycket fritid så blir det ändring må ni tro! 

VENICE

 
Fina masken från Venedig-resan för några år sedan. Nu vankas förfest och utgång med fina bruds.

EXERCISE

Gårdagen visade sig avvika från planerna. Istället för bio så hamnade vi på Oleary's där kvällen spenderades med god mat och öl. Nu känner jag stort behov av att gå ut och röra på mig, så tar med hunden på en långprommis i det fina, men kalla, vädret. 

DAGARNA SOM VARIT

Så här har de senaste dagarna sett ut i bildform. Nu när det blivit rätt dött på jobb-fronten så får dagarna kantas av fina promenader med djuret mitt. Igårkväll bilade vi även till huvudstaden och besökte IKEA. POFF! sa det så rök en rejäl slant från kontot. Men vad gör det när resultatet blir ett förjälva fint rum. Så den här dagen har gått åt till att försöka avläsa IKEA'S förbaskade instruktioner. Blir inte riktigt klok på dessa. Imorgon väntar tjejmiddag och biomys med saknade vänner. Som livet ska vara.

EN FRISK FLÄKT I ETT RUM MED TUNG LUFT

Har haft en alldeles underbar helg i Västerås. Det här var verkligen vad jag behövde för att ladda upp batterierna igen. En frisk fläkt. Skam på att helgen ska gå i ultra-rapid. Det känns lite som att man åker upp och bara "hej, hejdå". Har dock hunnit klämma in en hel del på dessa få dagar. Minskat siffran på kontot genom att shoppa loss, druckit rödvin flera kvällar i rad, spelat spel ända in på natten, tagit en två timmars pw med kusinen och jämfört våra liv, kikat i gamla fotoalbum med mormor och morfar och hunnit spendera en hel del kvalitetstid med mamma min. Nu är jag dessvärre hemma i lilla Oxelösund igen, men starkare än någonsin. Nu ska jag röja undan lite hemma, övningsköra och motionera med hunden. Hare!

FLYR TILL VÄSTERÅS ÖVER HELGEN

Ja, som rubriken så fint uttrycker. Den här helgen ska spenderas i Västerås med bästa Fridus och resten av min älskade släkt. Lyckades bli ett litet blogguppehåll tidigare, vilket är standard för min del. För att summera de dagarna som gått så gör vi så här: firat Angelica, träffat ex klassisarna Linn och Micis, jobbat, gått fina höstprommisar med hund och bror, degat sönder, tecknat, bokat resa till Malta och där tog det slut ungefär. Så, nu vet ni lite mer om mitt relativt ointressanta liv. Nu ska jag packa det sista innan bilen far iväg mot mitt Västerås. 

DRAW

 

Femte dagen av ledighet. Ungefär såhär slutar det då. En halvfärdig teckning. Om jag känner mig själv rätt så kommerden inte bli färdigställd på länge heller. Det går liksom i vågor. Ena stunden kan jag inte slita mig från pennorna och pappret, andra stunden är jag helt off. Hursomhelst så har jag inga planer för kvällen, så tar det lite som det kommer. Igår investerade jag även i ett sim-kort på Ramdalen. Hurtiga Johanna! 

FOURTH DAY OF FREEDOM

Är nu inne på fjärde dagen av ledighet. Blir så jäkla rastlös. Speciellt då alla andra i familjen jobbar och man bara har sig själv att föra en konversation med. Positiva och negativa sidor med att arbeta som timvikarie. Nu ska jag försöka fånga dagen och gå på en promenad med fina hunden. 

KANSKE HITTAR VI VARANN, KANSKE HITTAR VI DÅ PÅ NÅGOT SÄTT ATT FÅ ALLT ATT BLOMMA.

Ska för första gången på väldigt länge sätta mig på en buss in till nyköping. vemodigt.

I WILL BRING YOU HAPPINESS WRAPPED UP IN A BOX AND TIED WITH A YELLOW BOW

Har haft the time of my life nere på Malta. Var inte helt beredd på den tryckande värmen och den gassande solen måste jag erkänna. Vet fortförande inte hur vi överlevde det sista hotellet utan AC. Eftersom jag stört dök in i jobbrutinerna såfort vi satt fötterna på svensk mark så har jag inte hunnit ladda över alla bilder som knäpptes. Ska ta tag i saken så fort jag får tid över. Sammanfattat så har den här resan toppat det mesta. Så jäkla, cp bra! 

Idag passade jag på att njuta av hösten när den är som bäst. Promenad med bror och hunden i höstsolen, köpte pizza, satt på ett berg och filosoferade över det mesta. Förstaklassigt! Nu ska jag ta den sista kvällsrundan med hunden och sedan slänga mig i säng. Imorgon väntar ännu ett jobbpass. 06.45-16.15. Heja mig! 

RSS 2.0