JORDENS TAK

Stjärnfotografering med bror. Ja, helt okej mysigt en Torsdagskväll. Nu ska jag sätta igång med diverse kvällssysslor innan jag attackerar sängen. Natti natti people.

NYÅR SOM VAR

Kom på att jag inte laddat över nyårsbilderna än. Sisådär ett århundrande senare. Men vad gör det. Bättre sent än aldrig , som det sägs. Fint.

GOIN AWAY

Efter att ha jobbat 10 dagar i rad så känner jag mig förtjänt av morgondagens resa. Äntligen ska min slitna själ få njuta av värme och öl. Så fint!. Nu ska jag springa omkring som en virrhöna och packa ner alltför många klädesplagg i den minimala resväskan. Som det brukar vara. Adios fokes, nu försvinner jag den närmsta veckan!  
 

UNWRITTEN STORY OF OUR LIVES

Och livet rullar på i vanlig ordning. Jobbar och sliter som aldrig förr. Raderna "Snart är det Söndag, bara några dagar kvar nu. Keep on going" går på repeat i hjärnkontoret. Belönar mig då med en resa till Malta tillsammans med familj och fina Mia. Då ska jag släppa alla hämningar och bara njuta av den lilla frihet som erbjuds. Förutom att ha hamnat i "äta,jobba,sova,dö-fasen" så ska jag inte klaga. Jag har det rätt fint och på Fredag ska jag ut och kröka med en kär vän som jag inte sett på fasligt länge. Score.

 
 

RSS 2.0