helg, fina helg

Skriver live från café latte. det är fredag och skolan är slut för veckan. GLAD TJEJ. i såna här lägen finns det inget finare än att sitta på ett mysigt cafe med mina bästa. ikväll blir det rajtantajtan och alkohol för hela slanten. det blir fint det med.



fredags glada människor

Sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort. - h.h

Håkan bråkan är klar för peace and love!!!! jag är glad och helt i extas!!
förövrigt suger skolan. men snart väntar spanien. malta och stugan. så jag överlever.

fast lite sena sommarkvällar med fina vänner skulle inte skada.


big city liiiife



såhär såg min fredag ut. ett helt gäng mysiga brudar och alkohol i kanotlägenheterna. spännande blandning. kvällen blev en aning kaosartat när någon tyckte sig höra att vi skulle till "sturuvägen" när vi i själva verket skulle till "FURUvägen" men shit happens. tack för en kanooonkväll!

Inatt kan jag sova med ett leende på läpparna.

Har precis kommit hem från en tre rätters middag med mina älsklings brudar. måste erkänna att det var längesedan jag upplevde något sådant. mysigt. roligt. och bara helt fantastiskt. och när jag väl kom hem så var det dags att boka maltaresan för mig och josegfin som går av stapeln den 20 februari! just nu, i det här läget, kan jag inte må mycket bättre. fan så bra allt är! (bortsett från skolan. blä)

nu går en lycklig tjej och lägger sig. sweet dreams. ohyes.






MALTA

nobody knows it but me

hej. har inte så mycket att säga idag. jag är arg. utan anledning. ska avreagera mig lite på sängkudden nu. håller tummarna för en hejdundrans bra helg istället. hejdå.

Another weekend





fredagkväll och lite alkoholhaltig dryck hos sebastian/ludwig/philip - whatever his name is.
kvällen var fin.

lördagkväll och tvspel hela natten. josefin och jag fick fnatt och lanade halo hela natten. ännu en fin kväll.

money money moneeeey



historialektionhäng. skolan är inte alltför kul.
klockan fyra ska jag trippa ner på stan med felicia för att köpa en blomma till vår kära lärare. good girls.
ska försöka smyga in lite shopping till mig själv. heheheh

den 9 januari var ett speciellt datum - för två år sedan

idag för två år sedan. precis den här sekunden för två år sedan. då var jag världens lyckligaste. idag två år senare. precis den här sekunden just nu. är jag långt ifrån världens lyckligaste.

inneboende

Trots omständigheterna så mår jag helt okej. tror jag förträngt det mesta. men jag klarar mig. har bott hemma hos josefin sen i måndags. alltså är hon numera min sambo. kan ta det här som ett litet test på hur jag skulle klara av en lägenhet. hursomhelst så står hon och skottar taket just nu, en riktig kämpe. och vad gör jag? ingenting mohah. min lilla hemmafru.

ikväll inväntar vi gäster för att äta middag och dricka lite vin. (shit vade vuxet det låter) men ser fram emot en g r y m t b r a kväll.


out with the old and in with the new. happy new year.

det gjorde ont när det blev verkligt. men det kanske ändå var bäst så. har varit stel och haft kramp i hela kroppen idag. hjärtat liksom stannade. ja, jag har varit rejält ledsen hela dagen. det kommer jag nog vara ett tag framöver. men trots smärtan så finns det kanske något gott i det som hände. jag måste tänka om. börja på en ny kula. det kanske behövdes. jag har iallafall mina flickor. det är allt som betyder något.

nytt år, nya tag. bokstavligen.

förövrigt har jag haft en alldeles för bra nyårsafton, vilket resulterade i en redig bakfylla. men det var det värt! nu när det nya året är här så har jag några saker jag ska ta tag i.

1. börja ge mig ut och springa igen (trotsa äckliga vinterkylan)
2. fokusera mer på mina fina vänner och mindre på kärlek och sån skit.
3. fimpa röken till en måttlig mängd - för att sen sluta helt.
4. ge mig ut på äventyr och leeeva lite mer.









mitt nyår i korthet. så jävla fint. okej deta låter som jag skriver in till planket nu,
men jag älskar mina vänner. det gör jag!

RSS 2.0