FREDAGEN


There you go. Bjussar på några av de miljontals bilder som knäpptes i Fredags.

Nu är det dags att bussa hem från skolan med Josefin. Panikar lite över vad jag ska klä ut mig till på Torsdagens studentfest, tema 112. Därför ska vi hem till mig och rota fram alla möjliga utklädnings alternativ ur garderoberna. Någon söt liten kreation ska vi nog trots allt finna. Ha det fint fokes.

SO POUR THE CHAMPANGE

Har haft en fruktansvärt bra helg.

Sammanfattning:
Fredagen innebar en krogenrunda med mina flickor, alldeles för mycket sprit/drinkar, en aning kaos, men ändå något av det roligaste jag gjort.

I lördags blev jag påmind om hur mycket alkohol jag egentligen intagit dagen innan och kände mig levande död ända fram på kvällkvisten. Firade min kusin Rickards 18-års dag med släkten och lät familjen supa till (jag var fortförande nådigt bakis, så höll mig ur synhåll från alla drycker med en procenthalt).

Söndagen tillbringade jag med Jonas, hans familj och släkt för att fira hans födelsedag i efterskott. Nu ska jag lägga mig och kolla på en hyrfilm och smocka i mig godis, trots att jag skulle behöva plugga som inihelvete. Bestämde mig för att livet är roligare än skolan. Återkommer med bilder från denna ,som tidigare sagts, fruktansvärt bra helg.

COMPASSIONS IN MY NATURE



Kvaliteten på camen ska vi inte tala om. Pixlar hit och pixlar dit. Skit-teknik. Ikväll ska jag ut och röja med mina flickor på krogen. Sitter på naturkunskapslektionen och är redan nu taggad enda ner i tårna! undrar hur detta ska sluta. fortsättning följer..

WHEN I WROTE RIDDLES IN YOUR HEAD


COLOURS OF THE WORLD


Provade några nya frisyrer med mitt såkallade hår och upptäckte att jag inte är brunett. Inte helt iallafall. Mitt hår ser lite ut som att en färgbomb har exploderat om jag får säga det själv. Okej, nu överdriver jag kanske lite. Men saken är klar, nästa projekt blir att fixa en ordentlig hårfärg. Bilden har förbaskat dålig kvalitet också, men don't blame me, det är kamerans fel.

Förövrigt är livet bra, as usual, tack hej.

VÄSTERÅS


Min weekend i Västerås i bilder. Som tidigare sagt så firade vi min lill kusin Johan som fyllde 10 (vilket egentligen är en ursäkt för att de vuxna ska få dricka rödvin) Kvällen var kanon och jag trivdes som fisken i vattnet i staden. Dagen efter blev det springande på stan för att handla upp exakt alla slantar som min plånbok innehöll. Så nu lever jag livet som fattig student den kommande veckan. Fick dock med mig skitsnygga plagg hem! Tack för en världsbäst helg, min helt underbara släkt.

Visstja, vi stannade och åt på en pizzeria i Västerås innan vi anlände. Som många vet så är kycklingrullar en av mina största passioner här i livet, så som vanligt beställde jag in en sådan. Blev rätt mållös när de klev ut med en kycklingrulle lika stor som min arm. Tappade hakan och levde gott i kycklingsrullshimlen de kommande 20 minuterna. Måste tillägga att jag åt som en man. haha. mat är kärlek. Fyfan, livet!

FLYGER MIN KOS

Nu börjar bilen rulla mot kära Västerås. Ska bli så skönt att komma iväg och andas ny luft. Sånt behövs ibland. Stort grattis till min lill-kusin Johan som fyller 10 år idag. Satan vad tiden går fort.

FAMILJEKÄRLEK


Blir en lugn och fin helg för en gång skull. Har kanske blivit lite för mycket av det goda på senaste tiden (eller inte) Hursomhaver ska jag ha en helkväll med min kära familj. Äta snask, spela poker och tända en brasa. Min familj förtjänar all uppskattning som finns, just därför skulle jag inte vilja vara någon annan stans i hela världen just nu. Ta vara på tiden.

Imorgon bär det av till älsklingsstaden Västerås för födelsedagsfirande av bror, kusin och kusin nr2. Roligt att hela släkten lyckats födas på vinterhalvåret. Blir ett jädra rajtantajtan med andra ord.

NATURE SIENCE


Naturkunskap med Janne, alltid lika roligt. Pussas någon?

IF LOST AND/OR DRUNK


Gav precis bort världens bästa present. En praktisk och användbar tröja som inte är helt fel att bära en fredagskväll på krogen. Egentligen borde jag ha en likadan själv, men jag är en survivor.

LET'S TAKE A WALK DOWN MEMORYLANE#2


Fina tider.

AND WE RAN OUT IN THE NIGHT



Jag har ingen aning om varför, men just idag har studenten och dess festftyllda dagar känts närmre än vad det hittils någonsin har gjort. Mickanpickan satt och letade upp resor till Berlin för en billig slant, hur sugen blir man inte på att bara dra iväg då?

Efter skolan tog jag, Josefin och Veronica en tripp förbi brud och- fest butiken för att prova diverse balklänningar. Hittade en och annan snygging, men ska få min klänning uppsydd i Västerås så här blir det minsann inga köp. Funderar även på att få studentklänningen uppsydd i Västerås. Dyrt. Men man tar bara studenten en gång i livet (bra att spä på lite extra inför mamma). Nu ska jag kura ner mig i soffan och plugga vidare på grafisk kommunikation. Inget kan få mig att deppa ihop nu, studenten föfan. KBK, eller "kör bara kör" som brudarna i klassen säger. Fint motto det där.

LEVER RÄTT BRA

Börjat pilla lite på ännu en teckning under dessa evigt långa lektioner. Varför inte liksom. Dock en jäkla bit kvar tills den kommer kännas någorlunda "fulländad". Nu har skolan slutat och jag ska precis pallra mig hemåt till lilla hålan Oxelösund. Ikväll ska det studeras, nu jävlar!

STÖRT



Är detta normalt? konstiga vänner man har.

SURREAL MAKES IT BETTER



Lite blandade bilder från fredagen. Förkrök, kortspel och familjepizza hos mig innan vi rörde oss vidare mot krogen. En hejdundrande kväll med mina närmaste.

I nuläget sitter jag med min macbook i knät och försöker få lite skolarbeten gjorda. Provade mig också på att massera in lite av den omtalade ricinoljan i hårbotten för att se om det verkligen ger resultat. Får dock vänta några veckor innan det ens kan finnas en antydan till längre/tjockare hår. Men hur fint skulle det inte sitta (om det nu fungerar) att ha tjockt, långt hår lagom till studenten? kanske bara önske-snack, who knows, men defintitvt värt att prova. Återgår till nörd-mode som den stjärnelev jag är.

MOVE LIKE A FREAK

Har ätit världens fetaste familjepizza (grundar inför kvällens alkoholintag), nu ska vi ner i gillestugan och dricka dricka dricka. Syns på krogen ikväll gott folk! taggggg

SOM OM JAG VORE AV STÅL OCH GLAS



Har fortfarande inte tagit tag i Thailandsbilderna eftersom jag helt enkelt inte haft orken. Men det är på G. På något konstigt sätt är det jäklit skönt att vara hemma i trygga Sverige. Förstå mig inte fel nu, Thailand är fint på alla sätt och vis, men det är här mitt liv finns. Mina fina fina fina (missbrukar ordet) fina fina fina vänner, mitt hus, min skola, allt. Nästa gång satsar jag dock på att stanna i Thailand en hel månad ut. Kan bara tänka mig vilken gigantiskt, fet hemlängtan jag kommer ha. Värt!

Skolan har startat och nedre teckningen visar ungefär vad jag sysslar med på lektionstiderna. Tror det var tänkt att föreställa Rihanna, men visade sig bli någon helt annan assexig brud istället. Funkar det med. Nu ska jag glida in till Nyköping och slänga mig i Josefins säng. goskväll med min bästa.

ARRIVAL

Hemkommen från ett helt sinnessjukt vackert Thailand. Att spendera julafton, nyår och diverse födelsedagar i ett varmt land tillsammans med släkten är inte inget man kan klaga på, woooonderful. Uppdaterar med några av de miljontals bilder jag lyckats knäppa vid senare tillfälle. Troligtvis när jag hunnit vänja mig vid dygnsrytmen och den äckliga jetlagen lagt sig. Ger mig på ett försök ikväll, eller imorgon, eller när jag orkar. Otydligt, men i nuläget suktar jag bara efter en nybäddad säng, riktigt svensk mat och en lång, varm dusch. Tagga livet.




RSS 2.0