I WON'T STOP UNTIL THE SUN IS UP





Ska börja med att gratta världens bästa amanda som igår blev hela 18 år. äntligen din tur tjejen! fredagskvällen började med att åka till amanda på pre-party och fira satan. Därfefter drog ALLA, precis ALLA, på krogen. som tur är hade jag en fin felicia med mig som skippade krogen och hängde med mig (lilla 17-åringen) istället. hur snällt? efter mycket om och men hamnade vi på en fest i oxelösund. söp och dansade natten lång. klockan 6 - halv 7 någon gång traskade vi hemåt. hade världens bästa dag, mycket på grund av flisan. TACK. nu ska jag sova av mig ruset och dö lite mer. livet är bra fint. Langar med några hundratusen år gamla bilder också (haha)

GOING HARD WHEN THEY TURN THE SPOTLIGHTS ON


Då var biljetterna till Avicii i globen den andra mars bokade!!!! kommer bli så jävla fett fett fett. lika bra att börja tagga nu med detsamma! ikväll ska jag fira detta med felicia och en flaska sprit.

MARCHING TO A SOLDIER'S DRUM


Glider omkring i min kära tiger tröja. farligt. har egentligen inte mycket att skriva. pluggar och drömmer mig bort lite.

TALKING TILL THE AM COMES


Sitter på filosofilektion. så himla flummigt ämne. tror inte riktigt att jag greppat ett ord av vad som sagts. men vad gör det. imorgon ska jag supa. mycket roligare.

LUXURY


Fullt ståhej här i huset. Lussebullsbak med julmusik på högsta volym. Snacka om att man får in hela den där jul-känslan. Nu ska vi ha en liten fin middag med fläskfilé, klyftpotatis och beanesås. Onsdags-lyx.

THIS TOWN HAS GOT THE YOUTH OF ME


Bjussar på en gammal vinterbild. Unnade mig en liten sovmorgon idag för att samla energi till skoldagen. Hursomhaver så blev legitimationen fixad igår och ett par skor fick också följa med mig hem. Klagar då inte. Nu ska jag härda ut skoldagen, sen blir det hem och baka lussebullar. Nu är det nära.

'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1056433/johannavonzeipel?claim=ztkcsh9yw7n">Följ min blogg med Bloglovin</a>

SOM TVÅ TRÄD MED SAMMA ROT


livet är bra trots överflödigt mycket skolarbeten. ja. livet är bra.

IM RIDIN HIGH LIKE AN AEROPLANE



En söt liten Linnea på bilden dagen i ära. Ska minsann tvinga henne att skicka in bilder till någon modellagentur en vacker dag. Idag ska jag fixa foto till legitimationen, på tiden kanske. Tänkte passa på att köra någon snyft-hitoria för mamma så kanske jag får med mig några plagg hem från stan. may work.

ALL WE NEED IS COVER FROM THE NO LOVERS


3 veckor till min 18-års dag. 4 veckor till thailandsresan. kryper snart ur skinnet!

HEART'S ALL OVER THE WORLD


NASTY

Hoppsan. har nu lyckats smitta ner hela huset med kräk-sjukan. alla springer kors och tvärs för att hinna till toaletten. herregud vilken hönsgård. förbaskat äckligt också. usch. härlig familj.

_

Har legat hemma i magsjuka sen i torsdags. har inte ätit på något som känns som 300 år. känns som jag tynar bort lite. dock börjar det kännas bättre. men helgen gick ju åt pipsvängen. bara att härda.. hatar det faktum att jag alltid är sjuk. ALLTID. har åkt på alla jäkla sjukdomar som den här världen har att erbjuda snart. ge mig lite styrka tack.



NATIONELLA

Nu har jag prickat av svenska nationella. 4 och en halv timme gick åt att skriva satan. vettifan hur det gick, men 16 hela sidor knapade jag minsann ihop. nu ska jag fira att en liten del av helvetet är över med en lunch på staden med min kära josefin.

PUT THE MUSIC ON

Sitter på lektion och dunkar musik i hörlurarna samtidigt som jag försöker skriva på historia rapporten. går sisådär. växlar allt för många ord med mina brudar. måste. fokusera. har helt tappat suget för allt som har med skola att göra. får rycka upp mig. inte långt kvar. lite så måste jag intala mig själv.

Studentmössan beställd och betalad iallafall, känns fint och sådär.


DECEMBER TACK!

Sitter helt lonely på turismlektionen. alla min kära klasskompisar är sjuka eller "sjuka". blir därför inte mycket mer gjort än att sitta och kolla hur utbudet på internetshoppingen ser ut. aldrig fel. helgen ser inte heller ut att bli så jäkla rolig. alla jobbar eller ska ut på krogen. fml. har aldrig känt större sug efter att bli 18 som nu. 4 veckor kvar 4 veckor kvar 4 veckor kvar!


G-NIGHT

signar ut för ikväll. ska ta igen mina förlorade timmar av sömn nu.


GODMORGON FRÅN EN VANDRANDE ZOMBIE

Klockan är 08.59 och jag har redan insett att den här dagen är den värsta på länge. fick 1 och en halv timmes ynka sömn inatt. varför? ja det vet jag inte själv. försökte kolla på film (fastnade), försökte blunda (tänkte för mycket), låg och stirrade upp i taket (ingenting hände). jag är förvånad över mig själv som trots en värdelös natt pallrade mig upp 06.30 då alarmet ringde. när jag väl stiger upp och min högsta önskan är en kopp svinstarkt kaffe så upptäcker jag att kaffeskiten är slut. vafan. går omking som ett vrak i tessins korridorer idag och känner hur den här dagen bara skiter sig. fick dock tillbaka engelska C uppsatsen för 5 minuter sen, och mvg är väl trots allt inte så illa? kanske kan den här dagen få sig ett lyft trots allt. kanske inte. återstår att se mina vänner!


Q/A

I nuläget är jag uttråkad till tusen. Därför tänkte höra med er läsare om ni har några frågor som ni vill ha besvarade. Finns inte direkt några begränsningar, fråga på bara så publicerar jag svaren vid senare tillfälle. peace


SUNDAY

Fredagen var en aning rörig, men fan så kul. Länge sen jag förtärde alkohol på det sättet. Dock var inte lördagen lika rolig. Spenderade hela dagen i sängen, inget mer med det. Idag är det söndag, vilket betyder att det är dags att ta tag i saker och ting innan skolveckan. På schemat idag står följande: plugga satan, övningsköra, baka lussebullar och ta en powerwalk. Rätt bra. Nu ska jag häva i mig kaffe och sätta igång med studierna. Hare gött fokes.


någon jättegammal bild som legat och skräpat. knepig hårfärg jag hade på den tiden.

GE MIG

Definitivt dagens vill ha! vet däremot inte i vilken färg. känner ett oerhört shopping sug nu.



DAY OFF

Ledig onsdag. gårdagen var som sagt inte den bästa, men klarnade upp en hel del när jag begav mig ner på stan för att fika med flisan. hon är bra hon. however så har jag spenderat min lediga dag med att städa som en tok, plugga och bara relaxa. sånt som behövs ibland (oftare skulle inte skada) nu ska jag återgå till mitt pluggande och sedan ta en powerwalk så man sover gött. är rätt sugen på helg nu. snart så.


osminkad och nyvaken johanna. snacka om att man ser när jag är trött, mitt ena öga hänger inte alls med. haha.

SURT SOM SATAN

och på 4 timmar var alla biljetter till avicii slutsålda. inte alls glad. lite arg. lite less. blä. dagen har varit ett fjasko rakt igenom. men såna dagar måste tyvärr också existera. ska ta mig ner till stan för en fika och se om det släpper. annars är det en ny dag imorgon, nya tag!

AVICII



Är lagom sugen på att dra på Aviciii i mars. 390 ynka spänn ska man väl lyckas skrapa ihop. om inte annat så fyller jag år om en månad. must have!

LUGNT OCH FINT

har väl egentligen inte så mycket att säga. dagen har bestått av en powerwalk direkt på morgonen, ett varmt bad, fruktsallad och gos. har redan skolångest. blä. vill inte tillbaka. vill vara friiiii som en fågel.

ALLAHELGONA

Torsdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. fick panik-ont i magen och fick därmed ringa efter skjuts hem. trist. har dessutom påbörjat min pencilinkur för den där äckliga urinvägsinfektionen jag dragit på mig under lovet. får agera nykterist i en vecka nu då. blähblöffsd.

Idag är det allahelgona och pappas födelsedag. blev en tur till kyrkogården för att tända ljus för farmor. saknar henne en hel del nu. därefter drog jag till stan för att köpa en blomma till pappa och ta en snabbfika.
nu vankas det födelsedagsmiddag och tårta med släkten. lite trist att alla ska sitta och dricka sig fulla på varm glögg och drinkar medans jag sitter med mitt vattenglas och smuttar. men men, får härda ut!










WHITE/RED/BLUE/GREEN - WHATEVER COLOUR IT HAS, IT'S ALCOHOL. THAT'S FACT

tar på mig mina nyinköpta klackisar och häver i mig vin. ikväll ska vi festa. så enkelt är det!


hittade en sisådär hundra år gammal bild från en fest hemma hos mig. blir lite nostalgisk.

HÖSTLOV, LJUVA HÖSTLOV

rastlös! hatar att sitta hemma och glo in i väggen när man har lov och borde ge sig ut och göra saker. ska väl ioförsig inte klaga alltför mycket. har trots alt varit i kroatien med familjen, shoppat i norrköping och spelat tv-spel med sadek & jimrobin. men lovet går för jävla fort och det finns hundramiljoner saker jag vill hinna med, ändå sitter jag här med datorn i knät och kollar runt på helt onödiga hemsidor för att fördriva tiden. måste ta tag i lite saker nu. blev faktiskt lite mer motiverad nu när jag fick det skrivet klart och tydligt i bloggen. haha. fan va lat ja är. upp o hoppa. börjar med en höst-prommis med hunden för att vakna ordentligt. hare!


fick bli en bild på mina fina föräldrar. bäst är dom. no doubt.

RSS 2.0