JAG KAN KÄNNA SOMMARNATTEN FLYR

ger mig av på en avskedstur med segelbåten. sommaren försvann så fort att jag knappt hunnit inse det. hann knappt blinka innan allt var slut. men nu ska jag inte sitta och åma mig över sånt. drar ut och lever lite.


JAG SVÄVAR I EN NY ATMOSFÄR

Måste nog erkänna att jag har världens bästa pappa. I bilen påväg in till skolan blev jag överraskad med att han bokat en resa för hela familjen till kroatien utan att någon vetat om det. jag klagar då inte! så i oktober bär det av. Kan nog inte i ord förklara hur mycket jag älskar min pappa, inte bara för resan (det hade känts en aning ytligt) utan för hur spontan och tokig han kan vara. Han är som en 20 åring i en 50 årings kropp.

Ikväll vankas det även fest för Jesper som fyller systembolaget-ålder (20år). Länge sedan jag fick en sån här bra start på helgen. fan. är så otroligt glad! inget kan stoppa mig nu.



bilder från malta och venedig


SO RANDOM

Fick ryck och skaffade Twitter. Varför? det vet bara gudarna.

IN THAT BRIGHT WHITE NOISE

Gårdagen var tuff. Att försöka reda ut en konflikt där alla har olika värderingar är helt omöjligt. I flera timmar satt vi och ältade samma sak. fram och tillbaka. om och om igen. jag erkände mina brister, bad om ursäkt men stod ändå upp för mig själv och mina åsikter. Ingenting löste sig, konflikten är fortförande lika upplåst som förut, men jag har fått sagt det jag vill. att förlora en vänskap är aldrig roligt, men kanske är det bäst för oss båda. jag önskar dig all lycka i världen. det gör jag.

För att ta ett avbrott från all dramatik så sitter jag nu övertid i skolan med mina kära PA:kompanjoner. Arbetet går för en gångs skull framåt och allt känns lite smått bättre. Ska hälla i mig sista koppen kaffe nu och sedan åka hem och äta chips (asnyttigt, jag vet).


glad tjej med på tok för mycket kaffe i magen

YOUR DADDY MUST HAVE BEEN A DRUG DEALER

Att åka till en annan stad och hälsa på släkten fungerar ungefär som en spa-resa för min del. Komma bort från skolan, vännerna och bara rensa luften. Hälsade på älskade mommo som ramlat och brutit ben och armar stackarn. Känns i princip klappat och klart att jag flyttar till Västerås efter studenten. Mår så fantastiskt bra i den staden. Mitt andra hem. Bortsett från den lilla trippen till v-ås så händer absolut ingenting. Lite mer spänning och mindre rutiner tack!


A FROZEN IMAGE OF OURSELVES

Sitter och bloggar på en gräsmatta utanför tessin i denna stund. Detta eftersom hela familjen sitter på chili nam nam och planerar thailandsresan. Hatar att vara inlåst i den här jäkla skolan. Men bara ett ynka år kvar. keep up the good work. Trots att det är fredag så har jag ingen större lust med någonting. I vanliga fall borde jag vara hur exalterad som helst, men inte den här gången. Ser iallafall fram emot en hel natt av sällskapsspel, god mat och bra vänner. Finns nog inget som toppar det.

THIS IS FOR THE ONES WHO BELIEVE



Efter att ha legat krasslig hela onsdagen så kan man inte förvänta sig något annat än att se ut som ett nerknarkat skogstroll. håret ska vi inte ens tala om. som tur är har jag en fin stjärna brevid mig på lektionen som lyser upp bilden. annars rullar livet på. ser fram emot att hoppa på en buss/tåg till västerås nästa helg för att kunna andas igen. rensa luften lite. men ska inte klaga, livet är fint. riktigt finfint faktiskt.

RSS 2.0