the world is changing

idag blev det höst. luften är frisk. allt är så klart. jag mår bra av det här. det gör jag. men ändå. du borde ändå dela det med mig. det blir bättre. det vet jag. eller. det tror jag.


onödigt tänkande

sitter med gråten i halsen. kanske beror det på natten. kanske beror det på musiken jag lyssnar på. men mest tror jag att det beror på dig. det är så synd. du inser inte själv skadan du gör. men det gör ont. du gör egentligen inget fel. det är mest jag. jag är som jag allitd varit. kräver en del. kanske för mycket. men nu tror jag det är slut. det tär på mig. och det känns som att det inte kommer bli bättre. jag borde ge upp. släppa. gå vidare. men jag vet också. att om någon dag. en vecka. då kommer jag sakna dig. smsa dig. tigga om att få träffa dig. skit.

godnatt

lönehelg

mamma har fått lön. vilket betyder shopping. vilket betyder att jag för tillfället är G L A D. nu ska vi öppna en vinare och bege oss ut på nattliga äventyr. bra.


all the time passing by

sommaren har rullat iväg med en himla fart. hann knappt blinka innan allt hade flashat förbi. synd. första skoldagen idag. och ett jävla skit schema har vi också. men klassen är fin. hösten är fin. jag är nöjd.

ett par converse. en klänning. en ögonbedövande grön äng. en brun johanna. vi syns nästa år.



RSS 2.0