SPONTAN ONSDAG



Begav oss ut på krogen igår. helt spontant. bara sådär. Efter en föris oss Hampus knallade vi till Mike's där det blev en och annan öl för mycket. Hade otroligt jävla roligt! rätt otippat för att vara en helt vanlig onsdag. Egentligen är det såna här spontana och oplanerade dagar som alltid visar sig bli dem allra bästa. Ska fan sluta planera saker och bara låta dem ske! go with the flow.

Bakisdagen i skolan var dock inget att skryta om. fyfasiken vad jag suktade efter sängen. Nu när jag och min kära säng återförenats och tillbringat några fina timmar tillsammans så taggar jag om för Thailand. Har nog inte riktigt fattat att jag åker om 14 timmar. Rätt sinnessjukt att jag ska fira jul, nyår och diverse födelsedagar i ett varmt land. Men med min fina släkt så ska det nog bli SJUKT JÄVLA BRA.

Vi ses om två och en halv vecka kära blogg! 

CLOSE YOUR EYES, LET THE RYTHM TAKE YOU THERE



Så förjävlans skönt att skolan är slut, finito, putsväck, dead and gone. Iallafall för några veckor. Kommer leva på den här lyckan och lättnaden ett bra ta nu. Lilla rara felicia fick något ryck och skrev en kärleksförklaring till mig (hur fint?). Himla fin tjej det där. Bilden nedan ska vi inte nämna så mycket om. Vad gör man inte på långtråkig en filosofilektion liksom. Kul liv jag lever och sådär.

Imorgon ska jag till Carisma för att få ögonbryn och fransar fixade och därefter väntar ännu en krogen runda (måste ju passa på föfan) Meningen "Livet leker" har precis fått en helt ny innebörd. Ska sussa fint nu. hedå!

LOVE IS EVIL, SPELL IT BACKWARDS, I WILL SHOW YA



Precis när man trodde att skolarbetena äntligen skulle få ligga i papperskorgen och ruttna..
Har pluggat som en tok och haft lite små ångest över allt som har med skolan o göra. Men tröstar med mig med att det bara är en ynka, fjuttig, minimalisk dag kvar tills alla arbeten är ett minne blott. Lär väl fira detta på ett eller annat sätt. Överlycklig tjej lär ni få se i varje fall!

Klockan är mycket och ska nog försöka få mig en blund inatt. Får sova med en riktig pudding, så det lär gå som smort.

TURNING EIGHTEEN

Bjuder på en fet bildbomb från veckans alla bravader. Tusen tack till precis ALLA som var med och gjorde min arton års helg till den bästa. Ska fan aldrig mer klaga på livet! looooooovar.

Next up: packa inför Thailand.


BIRTHDAY


Då har födelsedagen passerat. Stort jävla tack till vänner och familj som bara är så himla underbara! hade världs-bra födelsedag och trivs som fisken i vattnet med min nya titel som 18 åring.

Efter skolan tog jag min första lagliga öl med bror. känns stort. Ikväll tänkte jag inte heller vara sämre, så drar ut på krogen. varför inte liksom? man fyller bara 18 en gång. Det gäller att ta tillfället i akt! ska ut och springa i dimman nu!!!   


LET'S TAKE A WALK DOWN MEMORYLANE#1




Nu är dagen D inte långt borta. Om sisådär 4 timmar är jag stora 18. Tänk att jag irrat omkring i nästan ett år medan alla fyllt arton, en efter en. Men nu är det fanimej min tur att få leva lite också. Imorgon får jag vakna upp till min familjs (o)ljuva stämmor, smälla i mig lussekatter, dricka varmchoklad, öppna paket och kolla på luciafirande. Klagar då minsann inte. Dessutom ska jag ta igen för alla årets missade krogenrundor och studentfester. Lär leva ett hårt liv framöver!

Nu ska jag ta mig ett långt och välbehövligt bad inklusive ansiktsmask. För det är jag värd en dag som denna.


I'LL WRITE ANOTHER LETTER TO MYSELF


Festade till det hemma hos Jens igår, vilket innebär att jag idag intar soffläge. Dock har jag (som vanligt) en fin liten hög med plugg som ska göras. typiskt söndagar. hääääärda. 2 dagar kvar!

ÖL

Kvällen tillbringas hemma hos jesper med josefin. öl-drickande, skräckfilmer och mat. sitter fint en dag som denna. om bara 4a ynka dagar kan jag börja mitt studentår på riktigt och det har aldrig kommit lägligare. taggar sönder inombors! nästa fredag är det flipp. så är det bara. nu ska jag fortsätta gosa med turturduvorna och drick öl. hejs

WALKING ON AIR

Sitter och mixtrar med ögonskuggor fast jag egentligen borde plugga. grafisk kommunikation-prov, engelska C rapport + tal, etik-prov, debatt om slaveriet, turism uppgift. Det är väl knappast mänskligt att hinna med allt det här på två veckor? därför har jag liksom gett upp hoppet och gör allt utom att plugga. sånt är livet ibland. sex dagar!


SOME SAY LOVE IS NOT FOR SINNERS



Hämtade ut legitimationen i lagom tid innan födelsedagen. kan inte påstå att kortet blev bra då utväxten lyser upp hela bilden och gör att huvudet ser kluvet ut. men vad gör det om tusen år. sitter i nuläget i soffan med vovven liggandes i mitt knä. den lilla sötsaken. Ska ta tag i studier och gå en prommis med pappa och bror för att släppa upp någon "varmluftsballongstjolivoppp?" om en stund. aja. blir bra det här. en vecka!

LIVING THE DREAM

Har låtit bloggen vila i nästan en vecka nu. Har haft för mycket att göra för att ha tid att skriva. Buissy buissy. Nu har jag i varje fall haft mitt äckliga naturkunskapsprov där varje fråga fick ett streck som svar. ovanligt. nu har jag grafisk kommunikation och därefter mitt muntliga nationella. kul jul. sen ska jag fira att en liten del av helvetet är över i form av en fika med mammsen. avslutar dagen med att ta sprutor inför thailand. sådär, nu vet ni precis hur min dag sett ut. inte särskilt intressant. men ändå.


RSS 2.0