FÖR JAG HAR BARA FESTEN KVAR!


Fina studentarmbandet som pryder min vrist ska nu komma till använding. Blev precis klar med min allra sista skoluppgift i gymnasiet, sluttal (Svenska C)  i okänd grupp. Praktiskt taget hoppade omkring på skolgården efteråt. Det här är ren jävla eufori! Kommer sväva på rosa moln igenom hela den här veckan som är fullproppad av fester och andra studentaktiviteter. Tanken om att jag snart aldrig behöver sätta min fot i tessinskolans sunkiga korridorer igen är fanimej både lycka och vemod. Om några år kommer alla dem här åren vara diffusa, suddiga och bortglömda. Men nu ska jag inte klaga. NU HAR JAG BARA FESTEN KVAR!

9 DAGAR

Kan inte fatta att nedräkningen nu är enkelsiffrig. 9 dagar kvar nu. 9 DAGAR!!!! Ska hålla mitt sluttal om en timme, vilket blir det sista jag gör under min gymnasietid. Om en timme är jag en fri själ. Om en timme har jag bara festen kvar. Om en jävla liten ynka timme. Nu mår man som en gud vill jag lova! STUDENTEN 2012

SUNLIGHT STRIKES AGAIN


Hänger ute i solen och blir sommarfin. Nu är det på tiden att borsta ur morgonfrillan och svida om inför Tullen. Ses ikväll!

BAD UPDATE


Jag vet. Jag har inte uppdaterat på år och dar nu. Så känns det iallafall. Shame on me. Men har haft alldeles för mycket att stå i för att ha orken att sätta mig vid datorn, fixa bilder och uppdatera. Har jobbat, varit på tredje provningen för balklänningen, IKEA, stan i Västerås, hamnen och druckit öl, sovit hos Josefin, skrivit prov, gjort lakan, solat, supit osv osv osv. Kan fortsätta i evigheter. Ikväll vankas det iallafall utgång i Trosa, Tullen. Blir bra det. Sen vidare till Västerås på Söndag för ännu en provning av balklänningen.

DANCING IN THE BACKSEAT


Har ingenting vettigt att skriva överhuvudtaget. Peace

HELGEN ENLIGT BILDERNA


Förutom gårdagens utgång så har jag hunnit med mycket annat under helgen. Gick omkring i regnet på Oxelömarknad. Minns den tiden då det var världens händelse och hela gänget samlades för att åka virvelvinden 120 gånger om. Så ser det inte ut idag. Men dock en fin tradition att gå ner och kika lite.

Fick flipp och färgade slingor i håret (är osäker på vilken hårfärg jag har nu, hah)

Imorse när jag var helt väck kom min bror fram med den lilla godsaken på nedersta bilden. Ett renhjärta. Undrar varför man köper något sånt? Hursomhelst så blev jag mer eller mindre tvingad att smaka. Smakade inte så illa, men tanken på att det faktiskt är ett renhjärta man stoppar i munnen samtidigt som man är asbakis var inte den bästa kombon. Kanonhelg.

GIVE MY GUN AWAY WHEN IT'S LOADED


Idag känner jag min ungefär lika levande som en säck potatis. Hade ställt in mig på att ha en lugn och fin helg, men icke. Blev taggad ut i tåspetsen och kunde inte hålla mig inne. Förade hos Angelica (som förövrigt fyllde år i Tisdags, gratttttis) för att sedan vingla vidare mot CD. Det var verkligen sjukt länge sen jag hade så här roligt. Min fina Linnéa gjorde kvällen helt fantastisk. Dansade, drack och sjöng kareoke (lät förjävligt). Kommer leva på den här helgen väldigt länge. Nu ska jag repa mig genom att bädda ner mig i sängen.

KOLMÅRDEN


En röra av bilder från gårdagens Kolmården resa med turism-klassen. Jävla tur att solen sken så vi slapp gå omkring i regn och huttra. Fick lyssna på två föredrag om hotade djurarter/djursmuggling och se en hel del hemska bilder. Vilka människor det finns alltså. Idioter. Därefter fick vi vandra omkring i parken och kika på lite djur. För lite fart och fläkt för mig, men i övrigt en riktigt bra dag. (Bra mycket bättre än att sitta på en tråkig lektion i skolan) Förövrigt ordnade jag med teori och annat till körkortet igår. Känns bra att jag börjar få ordning på saker och ting. Man mår så mycket bättre när allt faller på plats!

GODMORGON


Nu drar jag iväg till Kolmården med turismklassen. Blir bra de!

REGNBÅGSLUNCH


Glömde nämna att sommarjobbet är klappat och klart. Ringde precis och bokade in datum för inskolningen, så nu mår man! Vandrade till Kronhallen med tjejorna och gjorde iordning en lagom nyttig sallad till lunch. "Klappar mig själv på axeln" Duktig Johanna som håller sig till det nyttigare alternativet. Känner att livet är så förbaskat, överdrivet bra - lite som att vandra på en regnbåge. Därav de hippie-regnbågsfärgade bilderna. GLADGLADGLAD

TROR MAN TILLRÄCKLIGT BLIR DET VERKLIGT TILLSLUT


Lite såhär såg min helg ut. Spontan tripp till Norrköping, promenader i kvällssolen, soffhäng och en resa till Västerås för att prova balkänning. Hann även göra en snabb visit hos mormor&morfar och favoritkusinen. På hemvägen svängde vi (som alltid) in på IKEA och plockade på oss inredningsprylar. Lugn och fin helg. Toppklass!

BEPPE


Lite blandade bilder från världens bästa beppe. Trots ett relativt nyktert tillstånd och inställd krogrenrunda pga ett överbefolkat Mike's så var kvällen asum. Tusen tack och luftkramar till alla fina vännor som gjorde dagen asgrym! STUDENTEN 2012!!!

RSS 2.0