BE STRONG, HOLD ON, ANOTHER DAY WILL RISE

En riktigt händelserik helg. På gott och ont. Har inte haft någon som helst lust att ägna mig åt bloggen med tanke på allt som hänt. Nu börjar det trots allt kännas lite bättre i hjärtat. Har börjat läka lite. Men mer än så ska vi inte gå en på det. Taggar om inför morgondagen. Nya tag. FÖR IMORGON ÄR DET VALBORG/BEPPE OCH JAG SKA BARA ÖSA OCH DANSA, SKRIKA, SUPASATAN OCH VARA SÅ SJUKT JÄVLA SKIT GLAD!!!!!

PASSION FOR SLEEPING


Ska dimpa ner i den nybäddade sängen nu och sussa fint. Kom och tänka på att sova i princip måste vara den största njutningen i livet. I alla fall i min mening. Kan inte tänka mig någonting bättre. Nu är det säker massa ologiskt natt-svammel som jag klämmer ur mig. Godnatt vänner. Nu ska jag ladda batterierna för relanseringen imorgon!

DRÖMMAR FRÅN MIN BARNDOM VAR PRECIS SAMMA SAK DÅ, SAMMA SAK SOM NU, MEN LITE MER DIFFUST


Hela eftermiddagen har gått åt till att sitta och pillra med omslag till chokladförpackningar. Relanseringen ska vara färdig att presenteras på Fredag och jag kan riktigt känna av hysterin som råder i gruppen. Men om 44 dagar (eller är det 43? räkna dagar har aldrig varit min grej heh.) kommer allt vara över och det mesta kommer kännas vemodigt. Slutspurten föfan. Trots mycket att göra så är jag helt lycksalig. Trivs med livet och allt som det har att erbjuda.

I'M A TIME-BOMB BABY, READY TO EXPLODE


Sitter övertid i skolan med 3 kilo skolarbeten som sällskap. Lyckades dock pricka av turism-redovisningen + läxan och engelska provet idag. Känner redan vilken fet tyngd som lyftes från mina axlar. Dessutom har solen bestämt sig för att visa sig idag (som vanligt när det ser kallt ut på morgonen och man väljer vinterjackan) vilket inte direkt gör mig mindre ledsen. Nej, idag är en bra dag. En glad-dag.

TAKE A RIDE, WON'T COME BACK THE SAME

Har precis vart ute på vägarna med pappa och brummat lite. Gick som smort. Kom dock fram till att jag borde övningsköra oftare. Mycket oftare till och med. Det blir alltid så hiskeligt stora mellanrum mellan varje körtillfälle. Nu ska det minsann bli ändring på det! Jag ska fanimej ha körkortet i min hand inom en snar framtid. Bara att kämpa på!

Nu ska jag häva i mig några liter kaffe och plugga kallakriget och turism. Ser ut som jag har en rolig natt framför mig...


Förlåt återigen för att det bjuds på gamla bilder. Måste börja plåta mer med kameran. Tror bilderna föreställer någon idrottslektion i tvåan när vi gick lös.

THOSE NOSTALGIC MOMENTS

Har ätit middag med fina familjen och spenderat kvällen med att kolla på dia-bilder från den tiden då mamma och pappa var mc-knuttar och jag en drägglande unge. Rätt konstigt att se sin pappa med långt hår och skinnbraller haha. Kör stenhårt på nostalgi ikväll. Nu ska jag försöka sova bort min jobbiga förkylning och hoppas på att vara frisk som en nötkärna imorgon.
fortsätter på nostalgi-temat här nu va. Sliten hemgång från dansbansveckan med Josefin för två år sedan. Det var tider det.

HÖGA KUSTEN


Efter att ha avverkat tusentals näsdukar och halstabletter så börjar jag känna att krafterna kryper tillbaka. Det värsta med att ligga hemma och vara sjuk måste vara att man vänder på dygnet. Sover hela dagarna och sitter vaken på nätterna. Har haft sömnsvårigheter i några dagar nu men är ändå stolt över att jag pallrade mig till skolan idag, trots att jag somnade halv 6 imorse och snorar som en gris.

Hursomhelst sitter jag nu en fredagkväll/natt och PLUGGAR!? Nu undrar ni säkert vad det är för fel på mig... haha. Det undrar nog jag också. Men skolan tar död. Stötte förresten på en jäkla massa Höga kusten bilder när jag höll på med turismredovisningen. Vi har nämligen en sommarstuga i Höga kusten som vi åker till varje sommar. Jag har varit där vartenda år sedan jag föddes och skulle nog inte missa en sommar där för allt i världen. Ett litet paradis. Av bilderna att döma kan jag även konstatera att jag är en riktig friluftsmänniska. Men det är väl inte så konstigt med en pappa som är skogsmulle själv. Förbannat glad att jag blev uppväxt med såna utomhusaktiviteter iallafall. FINT.

SILENCE CALLS

Kan idag pricka av en anställningsintervju som förhoppningsvis gick fint. Det kändes iallafall riktigt bra! I övrigt har jag nog ingenting särskilt att dela med mig av. Ointressant liv, jepp. Eftersom jag börjar känna mig risig i kroppen så är jag totalt tom på fantasi. Orkar inte anstränga hjärnan det minsta lilla. Förlåt för så trista och bildlösa inlägg. Förhoppningsvis är jag snart på banan igen!

CAUSE TODAY I SWEAR I'M NOT DOING ANYTHING

Efter att ha fått frukost på sängen och bara degat hela morgonen ska jag nu förflytta mig till vardagsrummet. Vilken prestation! Bestämde mig redan imorse för att jag inte ska göra ett piss idag. Sista dagen på lovet får definitivt gå i lugnets tecken. Intar soffläge och spelar x-box hela dagen. Precis som en bakisdag ska vara.

VI ÄR ALLA OLIKA MÄNNISKOR

Spenderade kvällen med att fira Liza som fyllde 20! Öste vidare till Mike's och hade en asvärd kväll även där, trots några missöden. Det är så konstigt att en kväll kan vara så bra, men ändå så dåligt. Kvällen fick mig att fundera över vilka som är mina riktiga vänner. Jag måste tamigfan dra ifrån den här hålan och alla sopiga människor som finns här. Falskhet, bortförklaringar och allt därimellan kan sätta sig på mitt finger och rotera. Nej, måste slippa sån härn skit. Det förtjänar jag inte. Ska flytta härifrån och träffa bra människor. Såna som verkligen bryr sig. Slippa alla som tror sig vara "bra vänner" men som egentligen inte bryr sig om en ett smack. Men nu ska jag inte vara för bitter. Det är trots allt bara 1 och en halv månad kvar, sen är jag åtminstonde något friiiii till att göra vad JAG vill.

THINGS ARE QUITE UNREAL

Nu var det minst sagt länge sedan jag slängde in ett inlägg här i bloggen. Har tillbringat hela påskhelgen i Västerås med släkten. Alltid lika sorgligt att åka hem därifrån. Väl hemma i Oxelösund var det dags att packa om för studentkryssning. Helt ärligt var det inte så "ballt" som jag tänkt mig. Har ju aldrig varit på kryssning förut, och nja. Kan bero på att det var så jäkla krångligt och stressigt men bussar, hytter osv. Men visst hade jag kul! det kan jag knappast förneka. Nu har iallafall bakfyllan släppt och jag har lyckats släpa mig ut på en lång PW med hunden. Nu ska jag städa rummet som för tillfället ser ut som ett krigsfält. Orkar inte lägga över alla bilder från studentkryssningen, men fick den här halv dräggiga bilden av robin. Får duga for the moment.




IF HOLDING HANDS IS TOO DISCRETE, LET'S MAKE OUT IN THE MIDDLE OF THE STREET


American Pie - The reunion och en spontan ugång på rocken. Nu ska jag jag sussa fint för imorgon bär det av till bästa Västerås och min fin fina släkt.

SNÖN HYR UT SIN OSKULD


Huxflux så var snön tillbaka igen. Känns som att jag plockar fram skinnjackan, men slänger tillbaka den i garderoben lika fort igen. Är så trött på det här vintertramset. Ge mig sol och värme istället. Snön kan dra åt fanders.

CRACK A BOTTLE


Förra helgen i bilder. Säger som jag alltid säger - bättre sent än aldrig.

FINISH LINE


Nu är sluttalet ur vägen! känslan säger jag bara, känslan. Nu kan jag andas igen och njuta av livet på riktigt. Har inte lyckats fått mycket sömn den här veckan och har tvingat mig själv att sitta vid skolböckerna dygnet runt. Jag är fan stolt över att jag orkade med den här veckan. Det är så lätt att bara ligga kvar i sängen, skita i allt och göra vafan man vill. Men jag har pushat mig själv till att klara av alla dem här motgångarna. SÅBRAAAAAA. Nu är det bara naturupgiften kvar, sen går jag på lov.

Ska ta mig ut ur den här äckligt kvävande skolan nu och gå ner på stan för att inhandla beppemössor, så mycket vettigare.

NU STÄLLER JAG TIDEN PÅ NOLL

Det här måste vara den längsta blogg pausen på länge. Men när skolarbetena hopar ihop sig så har jag inget annat val än att råplugga från morgon till kväll. Bloggen blir då prio två. Men på Torsdag är förhoppningsvis alla skolarbeten gone with the wind och jag kan äntligen slappna av. Länge sen jag såg fram emot ett lov såhär mycket. Freedom förfan!

RSS 2.0