LAST NIGHT

då var midsommar över. känns tomt och tråkigt. men jag kan lova att den här midsommaren kommer sitta kvar i minnet föralltid. släkten. kompisarna. ljuskronan med jägerflaskor. ja allt var perfekt. dessutom slog vi förra årets rekord i att stanna uppe så länge som möjligt. förra året låg tiden på halv 9 dagen efter, och denna gång höll vi oss vakna och söp åtminstone en halvtimme längre. wiheoooo.

idag är jag redigt mör och vill helst begrava mig bland mina kuddar och äta kycklingrulle. om 25 minuter drar jag in till josefin där det vankas filmkväll med godis, vilket inte heller är så pjåkigt. tidig uppstigning för shopping i både stockholm och norrköping imorgon med jesper och dagge. senare på kvällen ska jag ta min heron-city oskuld! fullspäckat och helt perfekt. livet är bra!



fräääääsch

MIDSOMMAR






Då var dagen D här. MIDSOMMAR. det firar vid med alkohol, go mat och glatt sällskap.
Nu ska vi ut och ta oss en grogg eller två. SKÅL!

SHE WAS YOUNG SHE HAD FUN TILL THE MORNINGLIGHT



Det är torsdag idag, vilket betyder att det bara är EN dag kvar till årets fest, midsommar. runt 20 pers ska klämma sig in på våran baksida och supa till 9 på morgonen. årets bästa dag, utan tvekan. denna midsommar får josefin även närvara, vilket bara kommer göra kvällen ännu galnare än den brukar vara. spritorientering, brännvinsbrännboll och fyllehattar. hey ho let's go!

dessutom har jag varit så fast i all peace-extas så jag glömt att ett litet problem uppstått. vi har nämligen en plats för lite hem och det verkar vara svårt att lösa. hm. får väl hålla tummarna och hoppas på att få slippa gå hem från borlänge med världens största bakfylla. äsch. problemen sparar vi till dagen innan. ciao fellas

GET GOING



drar iväg på den där handledarutbildningen som man borde gjort för två år sedan. well well. dags att ta tag i saker och ting.

BY THE WAY

Förresten. efter mina 17 (snart 18 år) i livet har jag äntligen skaffat mig ett bankkort. lite sent ut kan många tycka. men jag är en sån slarvmaja och har en sorts bessathet av att spendera pengar. nu tyckte jag iallafall att det var på tiden att ha alla pengar på en och samma plats. så. kaboom. nu har jag ett bankkort. känner mig stolt.

IF YOU'RE ONE OF US THEN ROLL WITH US

Tiden ruuusar iväg och jag har hittils haft en fullspäckad vecka med massa roligheter. Vår tvättmaskin har pajat så den här dagen har bestått av att åka fram och tillbaka till en tvättstuga i stan för att få allt ur vägen. jag är en sån fin dotter, jag vet. på grund av detta slit så drar jag med josefin, dagge och jesper till pizzeria mamma mia och får i mig lite kalorier och fetter. för det förtjänar jag!

EN VECKA EN VECKA EN VECKA!


LÅT DET VA SOM I EN FILM

solen verkar strejka idag. så därför dammar vi av dom gamla tv-spelen och spelar hela kvällen istället.

igår satt vi ett gäng vid vattnet. drack, pratade och spelade musik. nu är det fanimej sommarlov på riktigt. har svårt att få grepp om det. men nu är det bara TVÅ ynka veckor kvar till peace and love. FATTA. deadmau5, håkan, kings of leon, volbeat. extaaaas













lilla kompakta fick följa med ut på äventyr, vilket resulterar i bilder med kass kvalitet.

FÖR VI HAR BARA ETT ÅR KVAR..

en skolavslutning, en student, ett sommarlov. helgen har bestått av ingenting annat än en jäkla massa alkohol och fint sällskap. nu ska jag sova som aldrig förr. borde inte blogga när jag är full heller. kunde inte rå för det. kul. nu ska jag sova. som sagt.

364 dagar kvar!

I SOLD MY SOUL WAY DOWN IN THE DIRT

Efter en riktigt underbar vecka i spanien med släkten så är det hemskt att komma hem till en hög bestående av 100 kg plugg. Gårdagen bestod av prov och plugg-eftermiddag. Dagen består likaväl av plugg. Trots att lill-lovet började idag så kan jag inte sluta stressa. well well, bara en ynka vecka kvar, sen är helvetet slut.


såhär ser mina närmsta dagar ut: sitte ute på terassen, nyvaken, osminkad med en kopp kaffe ur min kära pippi-mugg med plugget framför mig. inget att heja för.

RSS 2.0