BLONDE TIMES



Åh. kan inte undgå att sakna mitt blonda kalufs. Trivs asbra som brunett och sådär, man det är ett jävla slit. Färga utväxten varje månad och behöva fylla i ögonbrynen varje morgon. Minns när jag bara hade mitt naturligt blonda hår. Det var bara att borsta igenom det och sen var det inget mer med det. Tror dock inte jag kommer återgå till blondin-johanna, men ibland saknar man det nå så hemskt.

ONSDAGAR ÄR INTE SÅ DUMMA

Har haft en riktig mamma-johanna dag. Eftersom männen i huset just nu hänger nere i Malta så tänkte vi tjejer unna oss någonting. Får man inte följa med till Matla så är det givet att man måste hitta på någonting här hemma i Sveadala. Efter skolan tog mamma och jag en runda på stan där vi handlade ett och annat läckert plagg. Mot kvällningen gick vi ut och åt här i Oxelösund. Några öl och skitsnack med världens mest förstående mamma sitter aldrig fel en Onsdag mitt i veckan. Så skönt att lätta på hjärtat och prata med den i världen som förstår mig allra bäst. Hon är så vacker på alla sätt och vis. Min mamma.


GENOM NATTENS TRAFIK, MOT EN SOLUPPGÅNG


Laddade över lite nostalig-musik på mp3n. Ni vet, såna där låtar som man kopplar till en viss händelse eller känsla i livet. Alla låtar har sin speciella mening och plats liksom. Så tar ut hunden en sväng med musik dånande i öronen. Vrider tillbaka klockan några varv och försöker minnas allt som varit. På gott och ont. Blir fint det här.


MÅNBACKEN

Fick förresten låna Felicias externa hårdisk för att lägga över lite bilder. Hittade dem här godingarna från förra vintern då vi hyrde Månbackestugan, Nynäs för att bara dödskröka hela natten lång och gå lite wild'n crazy. Så jävla bra! kallt som in i helvete (det var december, så vad ska man förvänta sig). Massa fina människor, isolerade i en liten stuga i skogen med endast alkohol som värmer kroppen. wiho. Måste bli av i år igen, MÅSTE.



HELGEN

Har råpluggat hela helgen och har därför inte mycket intressant att skriva. Har avverkat ännu ett prov idag. Alltid lika skönt att få det överstökat. Pga dålig sömn inatt tänkte jag nu äta lite fruktsallad och köra på en power-nap. Otroligt hur utvilad man kan känna sig efter bara en halvtimme-timmes sömn. 



LET'S SE WHAT THE FUTURE HAVE IN STORE FOR US

Känner att allt böjar falla på plats mer och mer nu när jag börjar få saker gjorda. Har äntligen tagit arslet ur vagnen och sökt jobb (både sommarjobb och funktionär på peace and love) Blev även av med ett filosofiprov idag (välkomnar ett ig in i meritlistan). Nu är det bara resten av alla hundramiljoner skolabeten kvar. Hur fasiken jag ska hinna med körkort, student och andra framtidsplaner är fortförande oklart. Antar att jag får ta en dag i taget. Drar iallafall en ytter liten suck av lättnad ikväll. Nu ska jag belöna mig själv med att spela roliga spel på datorn som den spelfantast jag är.

-


WHAT'S THE POINT

Åååh. Hatar den där känslan när hela magen kniper ihop sig av oro och stress över allt som ska göras. Ibland önskar man att man bara kunde slita sig loss från allting och bara flyga iväg någonstans. Jag vet att jag klarar av det, men jag måste sluta ha så höga förväntningar på mig själv. Prestationsångest. Nu ska jag hem och tänka på saken. En kaffe och en cigg löser det mesta. Ursäkta att jag avreagerar mig här. Blöööhh. Nu ska jag bli go o gla igen.

ESKILSTUNA/VÄSTERÅS


Åkte till Eskilstuna för att fira lill-kusinen på hennes 7års dag. Champange och släktprat fram tills kvällnigen. Därefter rullade bilen vidare mot älskade Västerås för övernattning hos mormor och morfar. Det är rätt lustigt hur man kan känna sig så hemma när man är så långt bort. En helt annan stad. Mitt andra hem ungefär. Kan nog inte riktigt uttrycka mig i ord hur mycket platsen betdyer för mig.

Lördagen i ära öppnade vi rödvinsflaskan och tog oss några glas, Vilket resulterade i skratt, konstiga web-cam inspelningar och sånt därnt "det här har hänt sedan vi sågs sist" snack med kusinen. Dagen efter pallrade vi oss till Erikslund för shopping. Fick med mig några läckerbitar hem trots allt! Som ett sista ryck innan bilen rullade tillbaka mot hålan sprang jag och mamma in på IKEA och rensade avdelningen (okej, inte ens i närheten av att rensa den) men lite smått och gott fick vi minsann med oss hem. Hur ska man nu summera det här. Orden räcker nog inte. Men "helt fantastiskt" fungerar rätt bra.

EN NYPA LUFT


Dags att börja trimma kroppen lite. Ioförsig ska jag äta godis ikväll. Men då gör jag det iallafall med gott samvete.

WHO SAID MUSIC CAN'T MOVE A NATION

Som kompensation för fjasko-fredagen med den inställda Avicii konserten har det nu kommit upp ett nytt datum för en extrakonsert! 1 juni på sönderstadion. Hm. Blandade känslor kring detta. Klagar inte på att konserten kommer hållas utomhus (om det inte regnar dvs) och under sommartid. Hälsar de ljusa shortsen och virkade linnena varmt välkomna. Lite trist att konserten råkar vara dagen efter togan. Får helt enkelt bita ihop och ta mig en återställare. Man tar trots allt bara studenten en gång! KBK


UPPSALA UNIVERSITET


Uppstigning kl 5 imorse för att sätta sig på en buss mot Uppsala universitet. Kan inte påstå att jag blev mycket klokare av besöket då jag inte alls hajar systemet. Rätt nollställd. Antar att det kommer med tiden. Ungefär som när man i nian satt med alla blanketter om gymnasieval framför sig och såg ut som ett fett frågetecken. Men se, det löste sig tillslut. Förstod efter många om och men poängen och hamnade precis där jag passade som bäst, media. Funkar väl förhoppningsvis likadant med hela universitetsgrejen.

Hade i övrigt en väldigt fin dag med sol den första halvan, sen anlände ruskvädret. Bussen stod på nyköpingsmark igen vid 5-tiden. Efter alla timmar i hörsalar och en hjärna som i nuläget är fullständigt i upplopp har jag bokat in en tidig dejt med sängen.

FLYGA FRI


Blev inspirerad av gårdagens kanonväder och bestämde mig för att det fick bli den supertunna skjortan idag. Visst, det kanske inte är sommar än. Men man kan ju iallafall låtsas.

Tar en prommis till stan och möter mamsen. Ska se om vi kan hitta någon present till lilla Isabelle. Något rosa med glitter och paljetter brukar väl alltid funka till små prinsess ungar.

SUNKISSED SKIN


Såhär avnjöt vi Måndagens håltimmar. 3 timmars håltimme blev helt plötsligt rätt okej (BARA FÖR DEN HÄR DAGEN).

FREDAGENS


Fredagens bilder före/efter krogen. Bättre sent än aldrig.

SOMMARKÄNSLOR

Har haft en toppenhelg där fredagen inkluderade krogen med tjejerna och lördagen i tv-soffan med mamma och en flaska rödvin till melodifestivalen. Idag är inte sämre heller! Trots att det är måndag (den mest avskyvärda dagen på hela veckan) så mår man som en kung. Vädret är helt sinnessjukt! har tillbringar håltimmarna stekandes i solen med klassisarna. heja livet och den nalkande sommaren!

AS THE WORLD FALLS DOWN


Suttit och pillrat lite på den här teckningen. Börjar kännas någorlunda klar. Fast nej. Jag blir fan aldrig nöjd. Skulle kunna hålla på med en och samma teckning i ett halvår och ändå inte känna mig helt klar. Pust. Nu ska jag ta en paus i tecknandet och ge mig ut på en prommis med bror och hunden. Tänka köpa med mig en kycklingrulle hem, ovanligt va?

LET'S TAKE A WALK DOWN MEMORYLANE#3


FREDAGENS FAIL

Ja vad ska man säga. Är mest arg och besviken över fredagens feta fjasko. För er som inte har en aning om vad jag pratar om så var det så att vi hade bokat biljetter till Avicii i globen den 2 Mars. Tre förväntansfulla tjejer tog tåget upp till Stockholm och gav sig ut och började förfesta innan föreställningen. Precis när vi ska bege oss mot globen börjar folk ringa och höra hur det är med oss. Vi får seda höra att spelningen är inställd på grund av att några jävla handikappade praktikanter (min personliga gissning) byggt plattformen som ramlade ihop.

Min kusin som var på föreställningen då plattformen rasade ringer upp mig och såklart blir man som kusin orolig över hur det är med henne. Hon stod bara någon meter ifrån där golvet ramlade ihop och hennes kompisar låg på sjukhus. Kaosartat. Efter många sura och besvikna miner ger vi oss trots allt ut i Stockholms stad och hamnade tillslut på någon krog kring stureplan. Kvällen blev jävligt bra tillslut tack vare mina pangbrudar. Men helt klart besviken över det mesta. Har säkert gått upp flera kilo den här helgen, så mycket som jag tröstätit.

AVICII

Nu rör jag mig mot tågstationen för att åka till stockholm och se Avicii i egen hög person. Ikväll är det röj. Ses där!

SCREWDRIVER


Glömde bort att gratta den här tösen till körkortet! (www.hallstan.devote.se) Nu förväntar jag mig en rad med roadtrips inom den närmsta tiden. Faktum är att hon ska få skjutsa ner mig till busstationen nu när lektionen slutar. Då ska vi se om flickan kan köra eller om det blir ett döds-åk. Kan sluta hursomhelst.


RSS 2.0