WHAT'S THE POINT

Åååh. Hatar den där känslan när hela magen kniper ihop sig av oro och stress över allt som ska göras. Ibland önskar man att man bara kunde slita sig loss från allting och bara flyga iväg någonstans. Jag vet att jag klarar av det, men jag måste sluta ha så höga förväntningar på mig själv. Prestationsångest. Nu ska jag hem och tänka på saken. En kaffe och en cigg löser det mesta. Ursäkta att jag avreagerar mig här. Blöööhh. Nu ska jag bli go o gla igen.

Kommentarer
Postat av: linnea

du är alltid go och gla, så du har all rätt i världen att dela med dig av lite eländiga saker också, som skolan. du grjar det där och du är grym precis som du är! puss finis

2012-03-20 @ 15:21:23
Postat av: Linn

I feel you broo!

2012-03-20 @ 19:38:28
URL: http://hallstan.devote.se
Postat av: Felicia

Ut med skiten, det mår man bättre av. Du kan få skrika lite på mig om du vill?

Du är grym gullet, det här fixar vi.

Jag älskar dig, <3

2012-03-21 @ 14:08:05
URL: http://feliciahenriksson.devote.se
Postat av: Johanna

fyfan vi ni är bäst tjejer! om det är några som får mig att gå från botten till toppen så är det fan ni. SÅ JÄVLA GULD NI ÄR! och ja, jag är övertygad om att jag fixar slutspurten i skolan men är mest rädd för att knäckas längs vägen. Skulle inte studentåret vara det roligaste? måste släppa lös lite och inte låta skolan,körtkort,arbete och framtid sinka mig. Vi lever trots allt NU, IDGAG. jag älskar er!

2012-03-22 @ 15:31:08
URL: http://johannavonzeipel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0