HEJ - HEJDÅ

Har nu kommit hem från kroatien men är för lat för att lägga upp bilder. ikväll ska jag sova ut. tar hand om resten imorgon. peace!

ALL AROUND THE WORLD - AND BACK

Har helt glömt att uppdatera efter helgens bravader. har nog helt enkelt inte haft ork till det. kortfattat kan jag säga att helgen/fredagen var rätt flippad fast ändå förbannat bra. mixat. hade värsta bakfyllan på länge därefter, men vad gör man inte för en värd kväll. Hursomhaver så tar jag mitt pick och pack och flyger iväg till kroatien imorgon kväll. ska bli gött att få lämna den här sunkiga staden en stund. hejs




AT THIS MOMENT

Gårdagen var bra som fan. Tillbringade kvällen i Jespers lägenhet med trevligt folk. Däremot är jag rätt pissed off på att jag inte fyllt arton och får följa med ut på studentfesterna. blööh. det är så förbannat sorgligt när alla lagom fulla och övertaggade människor sätter sig i en taxi mot krogen medan man själv får åka hem och glo film eller något i den stilen. har räknat ut att det är ca 7 veckor kvar tills det äntligen är min tur! då ska det bli supa av.

Ikväll vankas det hemmafest, så får väl ta igen ikväll helt enkelt. lilla felicia pluttan kommer hem till mig för lite vin och några shottar, sen bär det av på fest. blir no bra det här. uppdaterar när alkoholen börjat bubbla i magen. hejs


poss poss fina

TONIGHT WE'RE GOING HA-HA-HA HARD

Att ha suttit brevid en gallskrikande, gråtande unge, som dessutom ska hålla på och dra mig i håret, hela bussresan från nyköping till oxelösund ger en fruktansvärd huvudvärk. att folk inte kan ha lite mer koll på sina barn. suck. petar i mig en alvedon och sköljer ner med vin eftersom det trots allt är studenfest ikväll. lilla decemberbarnet får ioförsig inte vara med, men vad gör det om hundra år. supa kan man ändå. att dessutom få dricka i pyamas gör saken bara bättre. inget fixande med smink/hår eller ångest över vad man ska ha på sig. nu ger vi järnet. ös!


Alanya 2011

DO SOME BAKING AND OTHER THINGS




lekte runt lite i fotostudion eftersom vi ändå behövde nya bilder till PA:arbetet. visst ja, skulle passa på att tipsa om våran gemensamma blogg också. lite marknadsföring he-he. nej men klicka in er på www.stunderavlycka.devote.se för att få en liten extra lyckokick i vardagen!

FATASS

Världens lataste helg. har ätit godis, kollat på film, träffat vännorna och bara myst sönder. kändes lite som en "ladda batterierna-helg" , vilket verkligen behövs nu när det är dags för en ny skolvecka. Äntligen fick jag tid till att träffa vänner som på senaste tiden försvunnit. Min fina Sadek. Min fina Josefin. Min fina Linnea. Min fina Linn. allt är bara överdrivet fint och just nu känns det som att jag missbrukar ordet "fint", men det är så det är helt enkelt. I skrivande stund sitter jag i mys outfiten och ska ta i tu med skolarbeten. går sådär.



I'M PISSED CAUSE YOU CAME AROUND

Glatt besked. jag är inte magsjuk! blev något konstigt krux med magen bara. lättnad. min helg är räddad! efter den här onödiga skoldagen sätter jag mig på bussen till trosa för en kväll full av tv-spel och skräckfilmer med mina gullisar, inte illa pinkat. skönt med en lugn helg så man får tid att vila upp sig. tänkte också vara en snäll dotter och agera hemtjänst för mamma i helgen. hon behöver verkligen slappna av och varva ner lite. ska dra mig mot stan och inandla ansiktsmask, fransk manikyr och god mat. för det är hon värd!


gammal och rätt ful bild från spanien. kan inte undgå att sakna det som in i helvete.


SHIT



såhär bra mår jag idag. dvs inte alls bra. illamående och spyor känns inte alls särskilt trevligt. men kämpe som jag är pallrar jag mig ändå till skolan. dock funderar jag på att åka hem nu redan efter en lektion. kanske bäst så. vill inte gå runt här och vara äcklig.

NATTEN PULSERAR, VILL KÄNNA STADENS BRUS

Oj oj oj vilken helg. fredagen bestod förvisso inte av mycket mer än att lata sig till en bra film och tycka i sig godis. men sånt behövs också. lördagen var däremot mer händelserik. tidig uppstigning för en tur till kyrkogården och lämna fina blommor till farmor Lillie som skulle fyllt 80 år idag. detta följdes av en fika med släkten, vilket var behövligt. ibland känner man sig otroligt hemma när man sitter och drar interna skämt med sin släkt. efter en mysig morgon/förmiddag blev det tid för festligheter. satte mig på bussen mot västerljung. hällde i mig alkohol. lindade in en snubbe i toapapper. dansade till deadmau5. bröt av en glowstick och ritade på okänt folk. hängde på en toallett eftersom festen absurt tog slut. åkte hem till en snubbe i trosa. kollade på harry potter. somnade. vaknade. åkte hem vid 5. som sagt, händelserik helg och detta satte sina spår. min rygg är helt paj. kan inte sträcka mig efter dosan eller någonting. handikappad är vad jag är.

YOU CAN HATE BUT NEVER BREAK ME

Skolångesten har lugnat ner sig och livet känns helt plötsligt betydligt ljusare. I nuläget sitter jag i skolan, lyckades glömma bort sovmorgonen men deppar inte ihop för det. efter skolan är det studentmösseutprovning och på lördag är det fest på någon okänd ort vid namn västerljung med min fina linnea. äventyrs-helg minst sagt.



LITE SÅHÄR KÄNNER JAG

har ingen ork till att blogga i nuläget. skolan tar upp största delen av tiden och de få dagar jag får känna av friheten vill jag spendera med mina nära och kära. dessutom driver jag en annan blogg kopplat till PA:arbetet vi gör i skolan. som vanligt sitter jag och åmar mig över allt negativt, så nu ska jag göra något vettigare och bli på bättre humör. uppdaterar bloggen när jag har tid och lust. hej på er

RSS 2.0