PRESSURE

Hektiska vardag. De få dagar då ledigheten infinner sig har jag numera fullt upp. I måndags startade distanskursen i psykologi. I höstas var jag så förbaskat lättad över att slippa alla skolarbeten, men bara månader senare bestämmer jag mig för att studera igen. Tror jag tycker om skolan mer än jag vågar erkänna. Dock dyker problem upp då man ska matcha skolarbete med jobb och samtidigt kunna leva något sånär. Men i detta hektiska liv, där kaffepannan jämt står varm, finner jag ändå en viss glädje. Det är precis såhär jag vill ha det. Även om kursen nu i första skedet ser hopplöst svår ut så slår jag vad om att jag fixar det galant. Vad vore livet utan utmaningar. Nu (på min lediga dag) ska jag återgå till alla miljontals papper och drömma mig bort till den 10 Februari då jag återigen ger mig av mot varmare breddgrader, älskade Malta. 

NOTHING COMES EASY IN LIFE

Inne på 6:e arbetsdagen i rad nu så börjar känna mig mör. Alla dessa tidiga mornar med alarmet ställt på 05 tar ut sin rätt. Idag vankas som tur är ett kvällspass så hjärnan får vila lite nu på morgonkvisten. Nu ska jag utnyttja min halv-lediga dag till fullo. Har redan satt på en tvättmaskin, diskat, varit ute med hunden och städat rummet. För att inte hamna i soffläge resten av tiden så åker träningsdojorna på. Lika bra! 
 
osminkad och söt.

QUICK UPDATE

Återigen har jag slopat hela den här blogg-grejen. Börjar bli lite av en vana nu. Tänkte hursomhaver slänga upp en snabb uppdatering kring vad som hänt på senaste tiden.
 
1. Gjort ett återbesök på favorit-ön Malta. Levde.
2. Druckit rödvin med jobbarkompisarna i finaste huset.
3. Firat jul och diverse födelsedagar i mitt Västerås med blodsbanden.
4. Bjudit hem tjejer för champagnfrukost och bastubad på nyårsafton.
5. Blivit antagen till båda kurserna jag önskade på universitetet.
6. Jobbat, jobbat och återigen jobbat.
 
Intressantare än så blir det nog inte. Nu ska jag sätta på en asfet kanna kaffe och häva i mig inför nattpasset som börjar vid tolvslaget. Fred ut.

RSS 2.0