IM ON A BOAT


Såhär såg dagen/kvällen ut i bildversion. Drack gott och grillade hamburgare vid tolvslaget. Måste erkänna att jag var nojig över att sova i ett vinskydd då jag är halvskraj för alla äckliga kryp, men det visade sig som tur var gå problemfritt. En liten utstickare från den annars så rutinmässiga vardagen. Nu har jag fötterna på fast mark igen och är rätt mör efter gårdagen/dagen. Ska röra ihop någon fin mat och bara slappa sönder resten av dagen.

NORRKÖPING/KRÄFTSKIVA


/

Fredagen blev en fullspäckad dag från morgon till kväll. Tidig uppstigning för avresa mot Norrköping med Felicia och Jonas. Nu när lönen trillat in på kontot så klias det i shoppingfingrarna. Fick med mig en del smått och gott hem. Sen var det till att ruscha hem för att styra kosen mot Lästringe och kräftskiva på höskullen hos Löfstrandarna. Jag avskyr egentligen kräftor, men ställde upp för laget och drack mig mätt på öl. Kvällen fortsatte med lekar och dans in på småtimmarna. En så jäkla bra kväll mitt ute i bonde-land! 

Idag har köpt en cykel (haha) och ätit lunch på stan med fina familjen. Nu ska jag plocka fram min inre friluftsmänniska och ta båten ut till en ö för att sova i vindskydd. Tufft! Måste också nämna att vi nu bokat en resa till Malta i September. 10 dagar av sol är inte fy skam. Njuter av livet och är skadeglad åt alla som nu börjar skolan.

EY-O


Nu ska vi ut och ha gött. fin tjejkväll som säkerligen lär sluta lika bra.

TOGETHER WE'LL MAKE HISTORY

Är fullt levande trots att det kan verka som jag försvunnit från jordens yta. När man kliver upp 5 på mornarna och jobbar hela dagarna så känner man inget särskilt sug efter att blogga. Men nu är det bara tre ynka dagpass kvar innan sommar-schemat når sitt slut. DÅ kommer jag äntligen ha tid för annat i livet. Men jag är inte bitter för det. Pengar är alltid vackert att ha på kontot. I skrivande stund väntar jag på att pappa ska bli klar med båten så han kan sätta upp nya speglar i rummet (jag och borrmaskinen kan bara sluta i katastrof, så överlåter det till honom). Kanske inte världens intressantaste, men så ser livet ut i nuläget. Ha det fint people.


RSS 2.0