HOLD YOUR BREATH AND COUNT TO TEN

jag borde plugga matematik. boken ligger där på golvet och ger mig jobbiga blickar. men trots det så sitter jag och skriver ett inlägg här, utan att egentligen ha någonting vettigt att skriva. motivationen ligger på 0,0 trots att jag haft ett påsklov för att ladda batterierna. på lördag är det valborg. som kommer spenderas som vilket annat år som helst: grillning,alkohol och musik på min baksida. dock är det många som bangar det här året, vilket suger en aning. men sålänge jag har mina finaste så är jag nöjd. spåra spåra spåra. saknar dessutom min pojk, som borde ligga brevid mig i sängen. känns tomt.
nu ska jag ta tag i de där äckliga mattetalen. ha det.


valborg 2009


valborg 2010


EASTER

påsklovet har bokstavligen flugit iväg. vet inte ens om man kan kalla det för påsklov (som annars brukar vara burrrr) när det var stekhett väder och man trippar omkring i shorts. en försmak på sommarlovet. jag har trots detta lilla lilla lov hunnit med hur mycket som helst. grillkvällar, västerås, påskmiddag, shopping, ja allt. KOM TILLBAKA

nu har jag precis haft idrott (boxercise) och kämpat så svetten lackat. jag är välförtjänt av en fika på stan nu. ja så ska jag göra.


dessutom har jag en väldigt fin person i mitt liv nu. han är bra.
21/4


fotolektionen idag. fin tjej.

JUST BECAUSE IT'S FRIDAY




A LIFE MADE OF MEMORIES



har legat nerbäddad bland kuddar och täcken de senaste två dagarna. proffsigt att bli sjuk den vecka man har som mest att göra. men att vara sjuk innebär också att jag hunnit rensa ut hälften av alla skitbilder som fanns på hårdisken. väldigt behövligt då min dator är på slutskedet av livet. nu ska jag rycka upp mig eftersom spanskaboken ligger vid sidan av sängen och trånar efter mig. tar en sväng med hunden och piggnar till lite. hej hå kämpa på!

SUNDAY/MONDAY



söndag: gå upp tidigt. shoppa upp mammas pengar. käka lunch på stan. träffa den här snyggingen. BRA SÖNDAG

måndag
: förövrigt åker brorsan och pappsen till Ibiza idag, medan jag är fast här i lilla byhålan oxelösund. inteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinte ens i närherten av okej. tre prov den här veckan också, nej nu vill jag mest begrava mig i sängen och inte gå upp förns det blir lov.

WEEKEND







Fredag:
middag med hembakt pizza och vin med flickorna från klassen. galej. åka hem till en fin person och sova.
Lördag: första grillningen för i år!

Just nu/lördagkväll: har precis suttit och druckit rödvin med min mammsi. skrattat, lyssnat på musik och kollat igenom gamla fotoalbum. nostalgi. nu ska vi ut på en nattrunda med hunden. ska försöka hålla oss i skinnet.


TISDAG

Idag är det tisdag. den här tisdagen innebar avskedsfika eftersom josefin flyger över till thailand i 3 veckor. den här tisdagen var inte bra. visst, kan hålla med om att det låter fjolligt att sörja någon som åker på semester. men när man har som vana att träffa varandra i princip varje dag så känns det som en bit av en själv åker på semester. helt sinnessjukt faktiskt. kortfattat: jag kommer sakna henne som in i helvete.
trots en dålig start på tisdagen så blev den tillslut bra. konstigt nog.



dansbansveckan i malung 2010

RSS 2.0